Политика за връщане

Имаме политика за връщане на стоки в рамките на 30 дни след получаването на продукта. За да бъдете законно приемани за връщане, стоката трябва да бъде в същото състояние, в което сте я получили - неизносена или неизползвана, с етикети и в оригиналната опаковка. Също така ще се изисква касовата бележка или доказателство за покупка.

За да започнете процеса на връщане, можете да се свържете с нас на адрес healthybodag@gmail.com. Моля, имайте предвид, че стоките трябва да бъдат изпратени на следния адрес: [ВМЪКНЕТЕ АДРЕС ЗА ВРЪЩАНЕ].

Ако вашето връщане бъде прието, ще ви изпратим етикет за връщане и инструкции относно начина и мястото за изпращане на пакета. Стоки, върнати без предварително поискане за връщане, няма да бъдат приети.

За всички въпроси относно връщане можете да се свържете с нас на адрес healthybodag@gmail.com.

Повреди и проблеми Моля, проверете вашата поръчка веднага след получаването й и ни уведомете веднага, ако стоката е дефектна, повредена или ако сте получили грешна стока, за да можем да оценим проблема и да го отстраним.

Изключения / стоки, които не могат да бъдат върнати Определени видове стоки не могат да бъдат върнати, като прясна храна, цветя или растения, персонализирани продукти (като специални поръчки или персонализирани артикули) и лични грижи (като козметични продукти). Също така не приемаме връщане на опасни материали, запалими течности или газове. Моля, свържете се с нас, ако имате въпроси или притеснения относно конкретния артикул.

Замени Най-бързият начин да получите желания артикул е да върнете стоката, която притежавате, и след като върнатото ви бъде прието, да направите отделна покупка на новия артикул.

Европейският съюз - 14-дневен срок за отказ от покупка Въпреки горното, ако стоката се доставя в Европейския съюз, имате право да отмените или върнете вашата поръчка в рамките на 14 дни, без да посочвате причина. Както посочено по-горе, стоката трябва да бъде в същото състояние, в което сте я получили - неизносена или неизползвана, с етикети и в оригиналната опаковка. Също така ще се изисква касовата бележка или доказателство за покупка.

Възстановяване на плащания Ще ви уведомим, след като получим и проверим връщането ви, и ще ви информираме дали е одобрено възстановяването или не. Ако е одобрено, ще бъдете автоматично възстановени по оригиналния начин на плащане в рамките на 10 работни дни. Моля, имайте предвид, че може да отнеме време на вашата банка или кредитна карта да обработи и отрази възстановяването.

Ако са изминали повече от 15 работни дни след като одобрихме връщането ви, моля, свържете се с нас на адрес healthybodag@gmail.com.