Политика за доставка

Политика за доставка

Нашата политика за доставка е актуализирана за последно на 28 ноември 2022 г.

Тълкуване

Думите, с първата буква на заглавие, имат определено значение в следните условия. Следните дефиниции ще имат едно и също значение, независимо дали се появяват в единствено или множествено число.

Дефиниции

За целите на този Документ:

Компания (наричана и "Компанията", "Ние", "Наша" или "Наша" в настоящото Споразумение) се отнася до Зандака ООД, България, София, ул. Св. Наум 62. Стоки се отнасят до предлаганите за продажба артикули в Услугата. Поръчки означават заявка от Вас за закупуване на Стоки от нас. Услугата се отнася до Уебсайта. Уебсайт се отнася до Healthy Bodag, достъпен от https://healthybodag.com/. Вие означава физическото лице, което има достъп или използва Усугата, или дружеството или другото юридическо лице, от името на което такова физическо лице има достъп или използва Услугата, приложимо във всяка конкретна ситуация. Благодарим Ви, че посетихте и пазарувахте от Healthy Bodag. Следните условия и правила съставляват нашата политика за доставка.

Време за обработка на пратките

Всички поръчки се обработват в рамките на 1-3 работни дни. Поръчките не се изпращат или доставят през уикенди или празници.

Ако имаме голям обем от поръчки, изпращанията могат да бъдат забавени с няколко дни. Моля, позволете допълнително време за доставка. Ако има значително забавяне в изпращането на вашата поръчка, ще се свържем с вас по имейл или телефон.

Тарифи за доставка и срокове за доставка

Разходите за доставка за вашите поръчки ще бъдат показвани при финализиране на поръчката.

Метод на доставка: DHL Разходи за пратка: Фиксирана такса от 17,95 евро.

Приблизително време за доставка: 1-3 работни дни

Метод на доставка: DHL Разходи за пратка: 0,00 евро (безплатно) за поръчки над 115,00 евро

Приблизително време за доставка: 1-3 работни дни

Понякога могат да възникнат забавяния при доставката.

Ограничения за доставка

Healthy Bodag доставя до адреси само в територията на държавите-членки на Европейския съюз.

Потвърждение за доставка и проследяване на поръчката

Ще получите имейл с потвърждение за доставка, веднага след като вашата поръчка бъде изпратена, съдържащ вашия номер за проследяване. Номерът за проследяване ще бъде активен в рамките на 24 часа.

Митнически такси и данъци

Healthy Bodag не носи отговорност за митнически такси и данъци, които се прилагат за вашата поръчка. Всички такси, които се начисляват по време или след изпращането, са отговорност на клиента (митнически такси, данъци).

Повреди

Healthy Bodag не носи отговорност за повредени или изгубени продукти по време на доставка. Ако получите вашата поръчка повредена, моля, свържете се с превозвача, за да подадете искане.

Моля, запазете всички опаковъчни материали и повредени стоки, преди да подадете искане.

Свържете се с нас Ако имате въпроси относно нашата политика за връщане и възстановяване на средства, моля, свържете се с нас:

По имейл: healthybodag@gmail.com